Image default
فيديو - 🔒 متنوع - 📹

الأختلاط بين الجنسين – د. مجدى أسحق – محاضره فى اسقفية الشباب – 📹 📝 – ◼️

الأختلاط بين الجنسين

 

 

مقدمة : احنا مش جايين نقول لكم ان الاختلاط كرازة فالمسيح هو كرازتنا والحب هو وسيلتنا اللي عاوزين نوصلها للناس ، انما نظراً لانه احتياج ملح في هذه السن يبقى ده  مجرد المدخل. يعني احنا مش عائزين نعمل صراع بين حضراتكم ما بين مؤيدٍ ومعارض و ما بين متبسط ومتشدد في انه نختلط او لا نختلط وفي الاخر نعمل قرار ، لا عايزين نعمل مدخل. نفهم منه نفسية الشباب في هذه السن و المرحلة دي والحاجة التانية نعرف نعمل ايه في التعامل مع هذه المشاعر الغالية على قلب ربنا .

انا هتكلم معكم في اه اربع نقاط فهتكلم معكم - الاول في مفهوم الاختلاط - نمرة اثنين في الاساس الروحي والنفسي للاختلاط. - ونمرة ثلاثة في مشاكل الاختلاط ومشاكل عدم اختلط. - ونمرة اربعة هتكلم معكم على اساسيات الاختلاط السليم. دول الاربع عناوين اللي انا هتكلم فيها معكم .

Related posts

قصيدة أبطال للبابا شنودة مرنمة – نلتم الأمجاد – 📹 – ◼️

lad

أبونا داود لمعى تفسير سفر حزقيال ( عهد قديم ) ـ [8.9.2020 ] ✟ الأصحاح 37 – شاهد و إقرأ – 📹 📝 – ✔

lad

أنا أول كلامى – مديحة العذراء مرنمة – ◼️

lad

Leave a Comment